back to top

Prvi evropski TV vodič za striming na zahtjev i linearni TV sadržaj obogaćen sportskim sadržajima i rezultatima uživo

Aplikacija TvProfil nudi najbolje iz oba svijeta potpuno integracijom sadržaja lokalnih streaming servisa s već postojećim TV vodičem koji nastavlja služiti milijunima gledatelja koji su još uvijek pretplaćeni na TV uživo.

S više od milion preuzimanja i dostupnošću u više od 20 zemalja, TvProfil aplikacija je evoluirala u pravi hibridni linearni TV vodič uživo i vodič za streaming obogaćen rezultatima u stvarnom vremenu za sve popularne sportske lige. Sve to u jednom intuitivnom i jednostavnom sučelju s visokom ocjenom 4,5 u online trgovinama aplikacija.

Negujući pristup u kojem usluge striminga na zahtjev koegzistiraju s linearnim TV sadržajem i obogaćujući ih sportskim statistikama uživo, TvProfil je postao vrhunski europski TV i streaming vodič za sve filmove, emisije i sportske događaje.

Uz praktičnost koja je uvijek na prvom mjestu, korisnicima je lako odabrati svoju zemlju i jezik, te odabrati svog lokalnog TV operatera, koji će postaviti njihovu listu kanala tačno onako kako je na njihovom TV-u. Dodavanje dodatnih kanala je jednostavno, a korisnici mogu sortirati listu kanala prema svojim preferencijama. Tu je i niz različitih podsjetnika kako biste bili sigurni da nikada ne propustite svoj omiljeni film, seriju ili sportski događaj.

Najnovija verzija TvProfilea može se pohvaliti robusnim katalogom filmova, TV serija i biografija glumaca, popraćenih video trejlerima za svaku emisiju, sezonu i liste epizoda – sve što vam je potrebno za opušteno, ugodno TV iskustvo. A sada nudi još više…

S obzirom da se svakih nekoliko mjeseci pojavljuje novi servis za striming, a kada na IPTV i kablovsku TV dodate hiljade novih serija i filmova, odlučiti šta i gdje gledati je teže nego ikad. Ranije nije postojala sveobuhvatna usluga za mnoge korisnike koji gledaju TV uživo i ponude za streaming… do sada.

Netflix, Disney+, Prime Video, HBO Max… nema više pretraživanja kroz različite aplikacije za svaku od dostupnih usluga striminga. Ovo je aplikacija koja korisnicima omogućava da vide što se nalazi na TV i Streaming platformama u kombinaciji, bilo kada i bilo gdje. Korisnici mogu odabrati svoje omiljene streaming usluge kako bi vidjeli dostupne emisije na svakoj od njih, a automatski će biti obaviješteni kada nova sezona njihove omiljene emisije ili bilo koji novi sadržaj stigne na njihov odabrani streaming servis. TvProfil nudi najbolje iz oba svijeta uz potpunu integraciju streaming zabave, dok nastavlja da služi TV rasporede milionima gledatelja koji su još uvijek pretplaćeni na TV uživo.

Pored sveobuhvatnog vodiča za TV i streaming usluge dostupne u jednoj praktičnoj aplikaciji, TvProfil nudi i jedinstvenu funkciju za ljubitelje sporta – sastave popularnih sportskih timova iz više od 2000 sportskih liga širom Evrope i svijeta i rezultate utakmica uživo. Ogromna baza podataka o sportskim statistikama olakšava pronalaženje svih sportskih događaja uživo, zajedno sa rezultatima uživo u stvarnom vremenu i sastavima za trenutne mečeve, tako da navijači nikada ne propuste utakmicu ili važan trenutak u svom omiljenom sportu.

Sve što vam je potrebno za vaše najbolje iskustvo gledanja – otkrivanje novih TV emisija, dobijanje podsjetnika za utakmicu vašeg omiljenog tima uživo, šta je novo na vašim omiljenim platformama za striming – sve u jednom praktičnom paketu. Bilo da ste entuzijast na TV-u ili streamingu koji traži svoju sljedeću seriju vrijednu pijančevanja ili ljubitelj sporta koji želi pratiti svoje omiljene timove, TvProfil vas pokriva. Preuzmite aplikaciju danas i počnite otkrivati ​​svijet zabave na dohvat ruke.

„Aplikacija TvProfil TV Guide je odličan primjer kako bogati TV i sportski metapodaci u kombinaciji sa odličnim korisničkim interfejsom mogu pomoći bilo kojoj telekomunikacijskoj, medijskoj i TV kompaniji da uspije sa svojim TV proizvodom. Pokrenut globalnim EPG-om za 3k+ TV kanala s integriranom sportskom statistikom za 2k+ svjetskih sportskih liga, 80k+ filmova i 3M+ epizoda, TvProfil je konačno donio u zabavni krajolik ono što smo svi čekali, jedinstveni prijenos uživo i linearni TV vodič iskustvo”rekao je Admir Đozović, direktor metapodataka kompanije MetaProfile.tv.

Članak Prvi evropski TV vodič za striming na zahtjev i linearni TV sadržaj obogaćen sportskim sadržajima i rezultatima uživo prvi put se pojavio na PC CHIP-u.
pcchip.hr

Drugi upravo čitaju