IT Portal za novu generaciju!

IT portal za novu i staru generaciju zaljubljenika u tehnologiju

HJPC portal donosi najnovije vijesti iz svijeta tehnologije, internet zarade, društvenih mreža i kriptovaluta. Na jednom mjestu možete pronaći sve što vas zanima o novim pametnim telefonima, tabletima i laptopima.

Ekipa portala pomno prati razvoj i svijet tehnologije kako bi vas na vrijeme obavijestili o svim novostima.

Mnogi ne znaju da je IT portal pod nazivom hjpc.ba nastao prije 10 godina. Možemo ga slobodno nazvati pionirom portala o tehnologijama.

Danas je on u novom ruhu ali sa istom idejom – okupiti sve gejmere, IT stručnjake, Tech majstore na jedno mjesto!

Šta sve možete pronaći na našem protalu otkrijte u nastavku!

OGLAŠAVANJE:

Melisa Čančar Karahodža
direktorica prodaje
marketing@tnt.ba
+387 62 553 222

UREDNIŠTVO

Alem Sinanović
urednik digitalnih medija
info@hjpc.ba / info@tnt.ba
+387 62 554 222

Saznajte sve o Online zaradi

Tehnologija se razvija iz dana u dan. Ono što prije 10 godina nije bilo moguće, danas je to postalo dio svakodnevnice.

Tako je i po pitanju Online zarade. Danas vrlo lako možete pronaći posao iz snova da radite iz udobnosti vašeg doma.

Kategorija Online zarada pomoći će vam da saznate koji su najtraženiji poslovi na internentu, koje biznise možete započeti i kako.

Uz najbolje savjete doći ćete do honorarnog ili stalnog posla. Također, zarada na internetu savršena je za sve studente i one koji žele zaraditi dodatno.

Stoga, postoje nešto lakši poslovi na internetu koji omogućavaju online zaradu. Naravno ovdje je važno napomenuti da budete oprezni.

Prije nego što se upustite u bilo koji online posao dobro istražite platformu, poslodavca ili partnera za kojeg radite kako bi izbjegli prevare na internetu.

Nažalost, one su danas postale dio online poslova. Zbog toga  je važno da obratite pažnju na sve sitnice prije početka vašeg ”novog” posla.

Ovo je možda nedostatak po pitanju online poslova ali šta je sa svim prednostima koje ovaj oblik karijere nudi?

Izdvojili smo najveće prednosti online zarade:

Bolja ravnoteža između poslovnog i privatnog života;

Manje stresa;

Možete raditi sa bilo koje lokacije koja vama odgovara;

Štednja goriva;

Štednja novca;

Svakako da ćete kroz naše članke bolje upoznati sve druge mogućnosti i prednosti koje donosi online zarada.

it portal
Kategorija Online zarada pomoći će vam da saznate koji su najtraženiji poslovi na internentu, koje biznise možete započeti i kako.

Najnovije vijesti iz svijeta tehnologije

Kategorija Tech kreirana je za sve strastvene zaljubljenike u tehnologiju. Ovdje možete saznati sve najnovije vijesti iz svijeta tehnologije.

Sve o novim aplikacijama, programima, društvenim mrežama možete pronaći upravo u Tech kategoriji. Pored vijesti, naši već iskusni stručnjaci kreirali su edukativne članke vezane za sva polja informatike, društvenih mreža itd.

Možete saznati više o Blockchain vs. Baza podataka: u čemu je razlika? i naučiti osnovne razlike.

Naš portal izdvaja kateogriju Tech jer je ona prilagođena svima koji žele zaviriti u svijet tehnologije ili naučiti nešto vezano za operativne isteme, internet preglednike itd.

Pronađite vaš idealan mobitel iz snova

Prije svake kupovine novog uređaja neophodno je da istražite sve o uređajima koji se trenutno mogu pronaći na tržištu.  

Samo za vas ekipa portala redovno prati tržište i testira pametne telefone. Uz naše recenzije možete se odlučiti za kupovinu vašeg novog mobitela.

Pored recenzija i lista najboljih mobitela, ekipa recenzira laptope. Da li ste student, programer ili jednostavno želite novi laptop za vaš posao od kuće onda će vaša kupovina biti lakša uz recenzije najnovijih laptopa na hjpc portalu.

Iskustvo je pokazalo da recenzije i dojam korisnika najbolje pomažu prije kupovine novog uređaja. Ipak svi želimo kupiti najbolje za sebe i za isti novac dobiti ono što tražimo.

Tako da uz detaljne recenzije i opis uređaja na tržištu lako se možete opredijeliti za vaš laptop ili pametni telefon iz snova.

Dok u Kategoriji Mobi nalaze se sve najnovije vijesti o pametnim telefonima, tabletima i laptopima na tržištu.

Otkrijte zanimljive funkcije novog iPhone-a ili kako izgleda nova serija Redmi Note 12.

it portal
Uz kategorije Mobi pronađite vaš idealan mobitel iz snova

Kriptovalute i rudarenje

Digitalni novac sve više postaje dio naše realnosti. Od jedne neobične ideje danas je nastalo globalno tržište kriptovaluta koje iz dana u dan raste.

Poznavanje kripotvaluta postat će dio opće kulture. Tako da ne morate biti IT stručnjak da saznate kako trgovati kriptovalutama i šta zapravo one znače.

Naš cilj je uz pomoć kategorije Kripto upoznati sve mlade i stare o budućnosti novca – kriptovalutama. Koje su najpopularnije kriptovalute, kako ih kupiti, šta je rudarenje su samo neke od pitanja na koja smo odgovorili u člancima na IT portalu.

Naučite kako započeti karijeru u industriji kriptovaluta i uspješno uložiti novac.

Kao što smo ranije naveli kada su u pitanju ovakve stvari vrlo važno je sve raditi sa dodatnim oprezom. Dobro istražite sve o kriptovalutama, pročitajte naše članke i savjete na ovu temu i tek onda polako možete zakoračiti u novi svijet novca.

it portal za novu generaciju!
IT Portal za novu generaciju!

Gaming savjeti i vijesti

Možete vidjeti da naša ekipa obrađuje sve aktuelne teme i oblasti iz tehnologije. Nismo zaboravili gamere i igirce.

Uz kategoriju Gaming otkrijte koje su nove igrice na tržištu, koji su najbolji laptopi za gejmere itd.

Čak iako niste preveliki zaljubljenik u igranje igrica možete pronaći nešto zanimljivo u ovoj kategoriji. Redovno testiramo sve igrice za android mobitele i tablete. Tako smo sastavili listu najboljih besplatnih android igrica za tablete!

 Windows

Kako očistiti računar, kako ažurirati Windows ili Word možete naučiti u našoj kategoriji Windows. Ona će vam posebno dobro doći u svim neželjenim situacijama.

Ukoliko vam računar počne štekati ili traži da ga ažurirate ne trebate brinuti! Uz naše članke i savjete možete sve riješiti vezano za računar.

Svakako da je potrebno nekada računar odnijeti na servis, ali u nekim situacijama kada nam se žuri ili jednostavno nemamo druge opcije svi tražimo rješenje na dobrom starom prijatelju Google-u!

HJPC portal je mjesto za sve zaljubljenike u tehnologiju i one koji žele naučiti nešto novo.

Pročitajte i ove preporuke: