back to top

Kako instalirati Viber na telefonu

Kako instalirati viber na mobilni telefon

Viber je besplatna komunikacijska platforma koja se povezuje sa bilo kim u svijetu putem interneta. Pošaljite poruku prijateljima i obitelji putem Vibera. Kako instalirati Viber i pripremite svoj pametni telefon za besplatne Viber pozive, slijedite upute u ovom tekstu.

Što biste trebali znati

Idite na stranicu aplikacije Viber i preuzmite Viber za telefon. Otvorite aplikaciju i nastavite s uputama za instalaciju i provjeru. Morat ćete omogućiti pristup svojoj lokaciji i popisu kontakata za potpuni pristup.

Viber obavlja pozive putem WiFi žarišnih točaka i podatkovnih paketa. Bez podatkovnog paketa plaćate svaki MB potrošen za pozive i poruke.

Viber ne zahtijeva korisničko ime i lozinku. Koristi vaš broj mobilnog telefona i integrira ga u vaš popis kontakata. Saznajte kako instalirati Viber na Android uređaje.

Što vam je potrebno za instaliranje Vibera

Viber zahtijeva kompatibilan i podržan pametni telefon. Većina Android uređaja je kompatibilna. To je zato što je Android otvoren operativni sustav u pogledu integracije hardvera i razvoja softvera.

Viber također zahtijeva internetsku vezu putem WiFi ili mobilne mreže. Prije nego što možete upućivati ​​pozive, trebat će vam popis prijatelja. Ne možete upućivati ​​Viber pozive niti slati Viber poruke osobama koje ne koriste Viber. Viberom ćete uštedjeti novac ako imate mnogo kontakata koje često zovete, poput obitelji, prijatelja i kolega.

Zamolite ih da instaliraju Viber i pozivi s njima bit će besplatni, pogotovo ako telefonirate putem WiFi hotspotova. Također možete organizirati grupne poruke u Viberu i pretvoriti aplikaciju u alat za suradnju.

Na svom Android uređaju otvorite Google Play, zatim potražite Viber da biste otišli na stranicu aplikacije Viber. Dodirnite Instaliraj za automatsko preuzimanje i instaliranje aplikacije.

Dodirnite Otvori. Na zaslonu dobrodošlice koji navodi značajke aplikacije dodirnite Nastavi, zatim unesite broj svog mobilnog telefona. Viber automatski otkriva vašu lokaciju i pozivni broj.

Ako lokacija nije točna, odaberite ispravnu lokaciju. Kada se od vas zatraži dopuštenje da Viber pristupi vašoj listi kontakata, prihvatite ili odbijte dopuštenje.

Viber vam šalje aktivacijski kod u SMS poruci kako bi potvrdio da ste vlasnik telefonskog broja. Unesite četveroznamenkasti kod i počnite koristiti svoj Viber te zvati svoje prijatelje.

kako instalirati viber na telefonu
Kako instalirati Viber?

Kako instalirati Viber na laptop

Viber je u početku razvijen kao mobilna aplikacija; to je njegov primarni oblik. Treba ga instalirati i registrirati na mobilnom uređaju te povezati s telefonskim brojem.

Ukoliko još niste imali priliku isprobati ovu uslugu, pogledajte tekst ispod kako instalirati viber na laptopu. Koncept Viber računa je da postoji jedan opći ID, a to je broj mobilnog telefona uređaja na kojem ste prvi put dobili ovu aplikaciju i registrirali je.

Ovaj račun također pokriva više uređaja na kojima je instaliran ovaj softver, u većini slučajeva dodatne tablete i stolna ili prijenosna računala.

Ovi uređaji neće trebati vlastite SIM kartice, međutim, moraju biti povezani s primarnim mobilnim uređajem, a korisnik će ih trebati za provjeru dodatnih uređaja za instaliranje i pokretanje ove aplikacije na njima.

Nakon toga će sve aplikacije na svim lokacijama, kako na stolnim tako i na mobilnim tabletima, biti u potpunosti sinkronizirane. Za korištenje Vibera na prijenosnom računalu potrebna vam je radna površina i primarni pametni telefon s aktivnim Viber računom.

kako instalirati viber na telefonu
Kako instalirati Viber na telefonu

Kako instalirati Viber aplikaciju na laptop i aktivirati je

U ovom tekstu bavit ćemo se desktopom za Windows računala. Idite na stranicu za preuzimanje službene web stranice i tamo odaberite željeno izdanje. Preuzmite verziju za Windows i pokrenite instalacijsku datoteku na svom računalu.

Pitat će vas imate li već Viber na telefonu. Pripremite svoj mobilni telefon s vašom primarnom instancom Vibera: trebat će vam da potvrdite radnu površinu i povežete se s postojećim računom.

Da biste kreirali Viber račun za svoje prijenosno računalo, unesite broj telefona koji ste koristili za početnu registraciju. Sada morate aktivirati desktop aplikaciju da biste koristili Viber na svom računalu. To se radi pomoću QR koda.

Aplikacija za radnu površinu će ga generirati, a vi ćete morati pročitati taj kod pomoću internog QR skenera. Skener bi se trebao automatski pokrenuti na vašem telefonu.

Međutim, ako nije, otvorite ga sami: kliknite ikonu s tri retka u donjem desnom kutu prozora aplikacije kako biste otvorili izbornik i pomaknite se prema dolje do QR koda.

Držite mobitel sa skenerom iznad QR koda prikazanog u vašoj Viber aplikaciji. Skenirati će ga i prepoznati vaš račun. To je sve. Aplikacija za radnu površinu je provjerena i proces sinkronizacije započet će odmah.

Tijekom ovog procesa od vas će se tražiti da odobrite sinkronizaciju povijesti razgovora, učinite to.

Sve aplikacije koje pripadaju istom računu u potpunosti su sinkronizirane na svim lokacijama. Imat će iste popise kontakata preuzete s vašeg telefona i čuvati svu povijest poruka. Neće biti teško ako trebate započeti chat na stolnom računalu i nastaviti ga na mobilnom telefonu dok ste na putu.

kako instalirati viber?
Kako instalirati viber?

Kako instalirati Viber – bez korištenja pametnog telefona

Kako instalirati Viber na računalo bez korištenja pametnog telefona. Međutim, glavni uređaj u ovoj skupini uvijek je pametni telefon ili tablet računalo s telefonskim brojem. Što je potrebno za registraciju.

Dakle, kako instalirati Viber na svoje računalo slijedite ove upute:

Preuzmite i instalirajte PC verziju Vibera. To možete učiniti na službenoj web stranici programa. Link ćete pronaći u opisu: Kada pokrenete messenger nakon instalacije, pojavit će vam se pitanje imate li Viber na mobitelu.

Ako odgovorite negativno, program će vas obavijestiti da ne možete koristiti PC verziju bez instaliranja Vibera na vaš pametni telefon. Što možete učiniti ako imate samo mobitel s gumbom?

kako instalirati viber na telefonu
Kako instalirati Viber – bez korištenja pametnog telefona

Možete koristiti jedan od mnogih Android emulatora za PC. Na primjer, uzmite besplatni NoxPlayer emulator.

U opisu ćete pronaći poveznicu na službenu web stranicu programera: Idite na web stranicu, preuzmite i instalirajte emulator. Pokrenite aplikaciju i vidjet ćete emulirani Android tablet. Sada moramo instalirati Viber na ovaj emulirani Android uređaj i zatim ga aktivirati. Za preuzimanje Vibera idite na PlayMarket.

Da biste ga koristili, potreban vam je Google račun, kao i svaki drugi Android uređaj. Ako ga imate, kliknite na Postojeći i unesite svoju adresu epošte i lozinku. Ako nemate takav račun, kliknite Novi i kreirajte ga slijedeći upute čarobnjaka.

Također možete stvoriti Google račun na Googleu. com

U prozoru koji se otvori idite na izbornik i odaberite Gmail / Kreiraj račun. To je standardni postupak – baš kao i kod svake usluge epošte.

Ova metoda izračuna bit će bolja. Nakon toga vratite se na NoxPlayer i unesite podatke o svom Google računu. Nakon registracije na virtualnom uređaju idite na PlayMarket, pronađite i instalirajte Viber. Pokreni ga.

Sljedeći. Unesite broj telefona / Nastavi / Da / Aktiviraj Viber. Nakon toga ćete na svoj telefon s tipkom primiti poziv s Viber servera. Ne javljajte se i nakon poziva dobit ćete SMS s registracijskim kodom. Unesite ga u posebno polje. To je to, Viber je sada aktiviran.

Nakon toga idite na Viber na računalu i: Odgovorite da imate Viber na mobitelu. Unesi broj telefona. Nastaviti. Da biste uspostavili sigurnu vezu, trebate fotografirati QR kod svojim pametnim telefonom ili tabletom i dati ga prepoznati.

Kliknite poveznicu “Moja kamera ne radi”. Što mogu učiniti? ” Tajni ključ bit će dostavljen za provjeru autentičnosti. Pritisnite gumb “Kopiraj”. I vratite se na svoj NoxPlayer.

Otvorite virtualni preglednik Android uređaja i zalijepite vezu koju ste upravo kopirali.

Potvrdite da želite aktivirati Viber na drugom uređaju. Idite na svoj Viber na računalu da vidite je li aktiviran. Sada ga možete koristiti bez ikakvih problema. Viber možete aktivirati na ovaj način na nekoliko uređaja.

www.pressrs.ba

Preporučujemo da pročitate:

Drugi upravo čitaju