back to top

Procurili prikazi Galaxy Z Flip 6 sklopivog telefona!

Ukratko…

  • Renderi nadolazećeg Samsung Galaxy Z Flip 6 su nedavno procurili, dajući nam dobar pogled na nadolazeći uređaj.
  • Na prvi pogled, Galaxy Z Flip 6 na ovim procurelim renderima izgleda vrlo slično postojećem modelu Galaxy Z Flip 5.
  • Osim toga, procureli podaci pokazuju da će novi model imati nešto deblje kućište uređaja, što ukazuje da bi mogao imati nešto veću bateriju.

galaxy z flip 6

Nakon procurelih rendera modela Galaxy Z Fold 6, nedavno smo dobili rendere Galaxy Z Flip 6. Kao i brojni sklopivi uređaji prije njega, ovdje nema previše iznenađenja, pogotovo ako ste već upoznati sa Galaxy Z Flip 5. O čemu se tačno radi, radi i šta su nam pokazali najnoviji renderi, saznajte u nastavku.

OnLeaks i Smartprix podijelili su procurele rendere Galaxy Z Flip 6 i ono što možete vidjeti na prvi pogled je da su ovi renderi prilično slični njegovom prethodniku, modelu Galaxy Z Flip 5.

Ako se prisjetimo još uvijek aktuelnog modela i ako ga uporedimo sa ovim fotografijama, vrlo je lako zaključiti da je Galaxy Z Fold 6 vrlo sličan Galaxy Z Fold 5. Osim toga, gornji ekran je navodno veličine 3,4 inča. , dok je unutrašnji sklopivi ekran od 6,7 inča.

Jedina promjena koju možete vidjeti je prisustvo dvije rupe za mikrofon na vrhu telefona, što znači da će ovaj uređaj imati još jednu rupu više u odnosu na svog prethodnika.

galaxy z flip 6

Ono gdje je najveća razlika između Galaxy Z Flip 5 i nadolazećeg Galaxy Z Flip 6 su naravno dimenzije. Curenje sugeriše da će Galaxy Z Flip 6 imati dimenzije 165 x 71,7 x 7,4 mm, u poređenju sa dimenzijama Galaxy Z Flip 5 modela, koji ima 165,1 x 71,9 x 6,9 mm. Još jedna promjena koju vrijedi spomenuti odnosi se na činjenicu da će kućište uređaja biti malo deblje, što znači da bismo na novom modelu mogli vidjeti nešto deblju bateriju, odnosno bateriju većeg kapaciteta.

Iz ovih procurelih rendera, možemo pretpostaviti da nas čeka još jedna godina postepenih ažuriranja. Ono što treba priznati je da je model Galaxy Z Flip 5 imao veći ekran od modela Galaxy Z Flip 4. No, treba imati na umu da flip pametni telefoni konkurentskih proizvođača također nude veće ekrane i kvalitetnije kamere.

Ali da bismo saznali više informacija o nadolazećem Samsung preklopnom telefonu, moraćemo da sačekamo leto, odnosno jul. Tada bi Samsung trebalo, između ostalog, i zvanično da otkrije informacije vezane za ovaj model na svom “Unpacked” događaju. Osim pametnog telefona Galaxy Z Flip 6, Samsung bi na svom događaju trebao objaviti i svoj novi, nadolazeći pametni prsten, Samsung Galaxy Ring, što znači da nas očekuje vrlo zanimljivo ljeto, barem što se tiče južnokorejskog proizvodi proizvođača pametnih telefona su zabrinuti.

Piše: DM

Članak Procurili prikazi Galaxy Z Flip 6 sklopivog telefona! prvi put se pojavio na PC CHIP-u.
pcchip.hr

Drugi upravo čitaju